• Cloenda expositiva

    • Entrada gratuïta a les exposicions, visita guiada pel comissari, vermut i concert
  • Quan?

    • Diumenge, 10 de març de 2024
  • Per a qui?

    • Totes les persones interessades
  • Preu

Activitats

Cloenda expositiva amb nom propi: Son Boter

A la Fundació Miró Mallorca hem programat un conjunt d'activitats gratuïtes per concloure les exposicions relacionades amb el Son Boter de Miró, possessió mallorquina del segle XVIII, refugi de l'artista i segon taller dedicat a l’escultura i teles de gran format.

10 març 2024 de 10 a 13h
Concerts, Visites

Volem acomiadar les exposicions oferint accés lliure, visita guiada pel comissari Francisco Copado a "Son Boter de Miró. Una mirada al passat", vermut i concert de Joana Gomila & Laia Vallès

Per gaudir d’aquest programa d’activitats és necessària la inscripció prèvia.

Entrada gratuïta a les exposicions

   

 

Visita guiada pel comissari Francisco Copado

A les 10 h, el comissari, Francisco Copado, oferirà una visita gratuïta a l’exposició “Son Boter de Miró. Una mirada al passat” i al taller de Joan Miró ubicat a la possessió de Son Boter.

 

Vermut amb Licors Moyà

Acabada la visita, a les 12 h, podrem degustar un vermut de la mà de Licors Moyà, amb aquestes begudes tan arrelades a la nostra illa.

 

Concert Joana Gomila & Laia Vallès

A les 12:30 h, Joana Gomila & Laia Vallès ofereixen un concert a Son Boter. A partir de tonades i melodies del cançoner popular, teixeixen sonoritats expansives i siderals. Amb l’aparició d’un poema inèdit de Maria Antònia Salvà dedicat a Rafael de Ysasi Ransome, la Fundació Miró Mallorca va oferir a les artistes la possibilitat de què musiquessin la peça perquè el poema tracta sobre una llantieta romana exhumada a les excavacions de Pol·lèntia i Joan Miró conserva una d’aquestes al seu Taller.