Activitat, Educació, EducaMiró, visita

La Biennal de Pensament arriba a la Fundació

Publicat el 24 setembre 2022

“ALMAZUELA. Reptes de futur.” Jornada i Trobada professional. 14, 15 i 16 d'octubre del 2022

Jornada de treball i Trobada de professionals s’engloba a la “Biennal de Pensament. Palma 2022” organitzada per l’Ajuntament de Palma i la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca i que s’estructura en quatre eixos: Ciutat, Tecnologia, Democràcia i Cultura. L’objectiu és treballar conjuntament amb entitats, ciutadania i persones que han aprofundit en aquests temes per plantejar quins són els canvis i els reptes que haurà d’afrontar la ciutat del futur a partir d’aquests quatre eixos.

Conscients de la importància dels públics en la pràctica artística i de la mediació com a pont a construir entre allò artístic i les diferents comunitats d’individus, així com els reptes que suposa per als diferents agents del sector i de les administracions públiques abordar què suposa la mediació avui. La Fundació Miró Mallorca i ALMAZUELA, proposem aquesta Trobada professional per posar en valor tot això i fer-nos preguntes entre els professionals de la cultura interessats per la mediació.

PROGRAMA DE LA TROBADA DE REPRESENTANTS

Volem destacar que aquesta Trobada professional serà la primera que realitzaran totes les associacions de forma presencial, després de reunions virtuals i periòdiques des de gener de 2020.

Aquesta Trobada s’engloba a la “Biennal de Pensament. Palma 2022” que s’estructura en quatre eixos: Ciutat, Tecnologia, Democràcia i Cultura. L’objectiu és treballar conjuntament amb entitats, ciutadania i persones que han aprofundit aquests temes per plantejar quins són els canvis i reptes que haurà d’afrontar la ciutat del futur a partir d’aquests quatre eixos. La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, generant i nodrint-se dels objectius de la Biennal, acull aquesta Trobada.

Hem d’agrair el suport de la Fundació Daniel i Nina Carasso, amb la qual compartim la seva visió de l’Art Ciutadà: “L’art és un llenguatge que acompanya l’ésser humà des dels seus orígens. Respon a la necessitat de donar sentit a allò que ens envolta, crear vincles socials, imaginar altres mons possibles i desenvolupar la nostra sensibilitat i pensament crític”.

Contacte

Educació i activitats
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 701 420
Fax +34 971 702 102
educacio@miromallorca.com

Programa:

  • Divendres 14 d’octubre de 16 h a les 20.30 h del 2022

16 h Trobada a la Fundació Miró Mallorca

17 h. Mapeig de cadascuna de les realitats per seleccionar els temes en què coincidim i en els que són propis de cada territori

  • Dissabte 15 d’octubre de 10h a 19h del 2022.

10 h. Espai de treball per a:

  • Consensuar el tancament dels Estatuts d’ALMAZUELA (càrrecs representatius, seu social i vocalies).
  • Crear i definir les comissions de treball
  • Línies bàsiques de comunicació: interna i externa
  • Relacions institucionals
  • Pla d’activitats i campanyes

14 h. Dinar de treball

15.30 h. Elaboració de conclusions

17 h. Te cultural. Presentació de les conclusions al públic en general

  • Diumenge, 16 d’octubre de 10 h.

10 h. Visita a la Fundació Miró Mallorca, emmarcada al propi territori. Ens centrarem en el Departament d’Educació i Activitats, enfocat a l’Educació, Mediació i Patrimoni.

 

* * *