Actualitat, Educació, EducaMiró, visita

Nou programa per a centres educatius i socials 2023-2024

Publicat el 21 agost 2023

Des del Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca us presentam el nostre nou Programa per a centres educatius i socials per al curs 2023-2024.

Consideram l’art i l’educació elements fonamentals per al desenvolupament personal, social i comunitari. Per aquesta raó volem oferir-vos un programa educatiu i social amb propostes molt diverses, tant presencials com digitals, perquè el nostre museu i els centres educatius i socials seguim creant xarxa a través de projectes innovadors amb l’art contemporani i Joan Miró com a eixos transversals.

A continuació podeu consultar les activitats gratuïtes, dirigides a tots els nivells educatius, que formen el nostre programa:

 

A més, teniu la possibilitat, tant si concertau visita com si no, de sol·licitar gratuïtament les nostres maletes pedagògiques, així com diferents recursos pedagògics en format digital per a treballar a l’aula tant el personatge com l’obra de Joan Miró.

Podeu gestionar les vostres reserves mitjançant Palma Educa

Per a més informació podeu contactar amb el Departament d’Educació i Activitats al telèfon 971 701 420 o a través de l’adreça electrònica educacio@miromallorca.com

Us esperam al museu!

Programa per a Centres Educatius i Socials 2023-2024

programa-per-a-centres-educatius-i-socials-23-24.pdf
Descàrrega

* * *